Το άνοιγμα του Δρόμου μέσα από το Μεγαλείο Του

Στο όνομα του Θεού και στη Δόξα του Θεού και στο Τέλος των ανθρώπων του Θεού

Μέσα την ερημιά της Μεγάλης Νύχτας, ήρθαν τρεις τελείες (σημεία ή στιγμές) σε ευθεία γραμμή κι έδωσαν τον πρωτοκανόνα, το πρώτο γράμμα το Αλίφ. Μια τελεία απ’ αυτές παρήγαγε την Αιώνια Κίνηση κι έδωσε το δευτεροκανόνα το γράμμα Μπα. Μ’ αυτό ξεκινά η πιο απόκρυφη έκφραση της Αραβικής Αποκρυφολογίας- κάτι ανάλογο με το “ότι Σου εστίν η Δύναμις και η Δόξα” των χριστιανών- το “Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ”. Ο Μεγάλος Επωδός έψαλλε:

“ Το πνεύμα μου ξεκίνησε με το Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ κι απλώθηκε για να ανακαλύψει τα μυστικά που είναι κρυμμένα μέσα στον Κόσμο και στην Τρίδιπλή Του Υπόσταση ”

Κι αυτή η Υπόστασή του εκδηλώνεται μέσα στα 99 Θεία Επίθετά του, χωρίζοντάς τα σε τρεις κατηγορίες: της ενότητας, της θειότητας και της δύναμης. Η Υπόσταση πηγάζει από την ανδρόγυνο φύση Του που σημειοδοτείται από την έκφραση “Αυτός ο Ένας δημιούργησε και δημιουργεί, μα δεν γεννήθηκε, ούτε θα γεννηθεί” (σούρα αλ Ιχλάς- Κοράνι) με επόπτες στο Έργο Του, τις Επτά Μεγάλες Δυνάμεις, μέσα στα Εννέα Πνευματικά Επίπεδα Εξέλιξης που εκδηλώνονται διάχυτα στον Αστρικό Χώρο και παραστατικά συμβολίζονται από τους δώδεκα Ιμάμηδες.
Όλη η αραβική αποκρυφολογία γύρω από τους αριθμούς και τα γράμματα, γράφτηκε στο Άγιο Κείμενο της Σίμα, από σοφούς που κατείχαν τη μυστική έννοια του Ονόματός Του. Εμείς σήμερα, έχουμε την τιμή να διδασκόμαστε τη θεωρία αυτή από πραγματείες που έγραψε ο μυημένος Άμπι Αλ Άμπες Μπιν Άλι Αλ Μπούνι, στο έργο του “Σάμς αλμαάρεφ αλκούμπρα”, στο οποίο κάνει αναφορές για τις απόκρυφες πράξεις και τις αντιδράσεις, τις ευγένειες του Θεού, τα Ονόματά Του κι άλλα πολλά, δίνοντας έτσι, κυριολεκτικά, το φάρο που φωτίζει ανεξάντλητα το Μεγάλο Δρόμο.
Υπάρχουν και σήμερα διάφορα τάγματα, όπως αυτό της Κόνυα, που συνεχίζουν τη μυστική παράδοση εκφραζόμενη με αριθμοσύμβολα και γραμματοσύμβολα, περιλαμβανομένων με των Ιερών Σφραγίδων των Αγίων Γραφών. Σήμερα, εννοούμε ότι οι Άγιες Γραφές είναι λιγοστές, αυτές που βρίσκονται εν εγρηγόρση στις υπάρχουσες θρησκείες. Λάθος, γιατί όλα τα παρόντα Ιερά Κείμενα ξεκίνησαν από τις σήμερα εν ύπνω Γραφές, αυτών αγνοείται η ύπαρξή τους από τους περισσότερους. Αυτοί που έμαθαν να αναγνωρίζουν τους συμβολισμούς, τα γράμματα και τους αριθμούς, κατανοούν ότι όλα στηρίζονται σε ένα ολόκληρο σύνολο διδασκαλιών, που αποδεδειγμένα αλληλοσυνδέονται με την Πυθαγόρεια Εταιρεία, τα Ελευσίνια Μυστήρια, τις Αδελφότητες της Αιγύπτου, τους Ισμαηλίτες του Ισλάμ, τους Ροδοσταυρίτες, τους Ναΐτες και των Ελευθεροτεκτόνων. Οι προσφερόμενες αποδείξεις για την ενίσχυση των Αρχαίων Διδασκαλιών είναι εγκατεσπαρμένες σε όλη την έκταση των Αγίων Βίβλων, όλων των πολιτισμών. Ο ήχος κι ο αριθμός, το σύμβολο κι η παράσταση, το γράμμα κι η λέξη είναι στενά συνδεδεμένα με τα τέσσερα στοιχεία κι η δόνησή τους είναι που προκαλεί καλά ή κακά αποτελέσματα.
Όλα αυτά δημιούργησαν μια εσωτερική γλώσσα που διδασκόταν ειδικά και η θελημένη αξία τους κωδικοποιήθηκε σε παρεμβολές, εικόνες, αγάλματα, προτάσεις, κάθε είδους κατασκεύασμα. Τούτη η εσωτερική γλώσσα είχε επτά κλειδιά που αποκρυπτογραφούσαν τη φύση της, στο όλο ή στο μερικό.
Είναι γνωστό ότι η μορφή της πρωταρχικής ουσίας είναι ανδρόγυνος. Η εσωτερική γλώσσα παρουσίασε τη μορφή αυτή με μυθοπλασίες που σήμερα αποκαλούμε μυθολογίες. Το ανδρόγυνο λοιπόν παραστήθηκε με διάφορα ζεύγη θεών ή εκφράσεων, ανάλογα με τη μορφοποιημένη εκδήλωσή του. Όμως, η θηλυκή παθητική αρχή είναι εκείνη που επηρέασε περισσότερο τις εσωτερικές διδασκαλίες.
Οι αρχές και η σημασία των μύθων ή ακόμα και των παραβολών έχασαν το όραμά τους, όπως χάνεται η γη κάτω από τις τεράστιες ποσότητες των παγόβουνων. “Η μυθοπλασία - λέει η Έλενα Μπλαβάτσκυ στη Μυστική Διδασκαλία - είναι η αποθήκη της αποκρυσταλλωμένης ανθρώπινης επιστήμης και εκείνο που μας ενδιαφέρει προπάντων, είναι ό,τι, όταν θα ξαναεξηγηθεί σωστά, θα επιφέρει το θανάσιμο κτύπημα στις ψεύτικες θεολογίες που τις γέννησε άθελά της”. Και συνεχίζει: “θα βρεθούν αληθινές προϊστορικές πραγματικότητες ειδικά στις μυθολογίες των Αρίων, των Αρχαίων Ινδών και στις μυθοπλασίες των Αρχαίων Ελλήνων”.

Η Δύναμη του Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ

Φώναξε μυστικά τον Κύριό σου και προσευχήσου, να ’ρθει η Θεϊκή Ειρήνη πάνω σου. Ζήτησε από τον Μεγάλο Έναν, τον Ελεήμονα να γίνει το καταφύγιό σου. Άνοιξε την αγκαλιά σου και ζέστανε τον κάθε δούλο του Θεού. Προσευχήσου σε Αυτόν, τον Ευεργέτη, να δείξει τη Φιλανθρωπία Του στους δούλους Του, που έχασαν τη γλώσσα της Αλήθειας. Κι εσύ που γνωρίζεις καλά, δίδαξέ τους πως: “Ο Κύριος των Ουρανών και της Γης κι όσων βρίσκονται ανάμεσά τους, είναι ο Μόνος που η Βοήθειά Του αντιτάσσεται ενάντια στο κακό. Πες τους, να Τον λατρέψουν σταθερά κι ευλαβικά κι Αυτός, ο Αιώνιος θα καθοδηγήσει όσους από αυτούς Τον αναζητούν αληθινά”.

Η έκφραση Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ αποτελείται από τέσσερις λέξεις: Μπισμ (στο όνομα), Αλλάχ (του Θεού), Αραχμάν (του Φιλάνθρωπου) και Αραχίμ (του Ελεήμονα). Το σωστό διάβασμα των λέξεων αυτών σύμφωνα με τους κανόνες του τονισμού της αραβικής δίνει την συνολική πρόταση εκφραζόμενη: Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ. Η πρόταση αυτή αποτελείται από 19 γράμματα. Μπα, σιν, μιμ, αλίφ, λαμ, λάμ, χε, αλίφ, λάμ, ρα, χα, μιν, νουν, αλίφ, λάμ, ρα, χα, για, μιμ. Σύμφωνα με την ισοψηφία, το σύνολο αριθμητικής αξίας των 19 γραμμάτων είναι το 786. Αφαιρώντας τα διπλά γράμματα, απομένουν 10, μπα (2), σιν (60), μιμ (40), αλίφ (1), λάμ (30), χε (5), ρα (200), χα (8), νουν (50) και για (10). Σύνολο αριθμητικής αξίας των δέκα γραμμάτων, 406. Το 406 είναι ο θεοσοφικός αριθμός του 28, όσων και των γραμμάτων του αραβικού αλφαβήτου, δηλαδή, 1+2+3+4+5+....+27+28=406. Στο σύνολο των αριθμών των γραμμάτων, ο αριθμός 2 εμφανίζεται μία φορά 2*1=2, ο αριθμός 40 εμφανίζεται τρεις φορές 40*3=120, ο αριθμός 1 εμφανίζεται τρεις φορές 1*3=3, ο αριθμός 30 εμφανίζεται τέσσερις φορές 30*4=120, ο αριθμός 5 εμφανίζεται μία φορά 5*1=5, ο αριθμός 200 εμφανίζεται δύο φορές 200*2=400, ο αριθμός 8 εμφανίζεται δύο φορές 8*2=16, ο αριθμός 50 εμφανίζεται μία φορά 50*1=50, ο αριθμός 10 εμφανίζεται μία φορά 10*1=10. Αφαιρώντας τις εκατοντάδες και τις δεκάδες από αυτούς τους αριθμούς λαμβάνομε τους ακέραιους αριθμούς, 2, 6, 12, 3, 12, 5, 4, 16, 5, 1 με σύνολο άθροισης 66. Ο αριθμός 66 είναι πολλαπλάσιο του 11 και θεοσοφικός αριθμός του 11.
Η αριθμητική αξία των 19 γραμμάτων αναλυτικά είναι: (Μπισμ) Μπα, σιν, μιμ (Αλλάχ) αλίφ, λαμ, λαμ, χε (Αρ-ρχμάν) αλίφ, λαμ, ρα, χα, μιν, νουν και (Αρ-ραχίμ) αλίφ, λαμ, ρα, χα, για, μιν. Η πρώτη λέξη -μπισμ- έχει αριθμητικό σύνολο 101, η λέξη Θεός -Αλλάχ- έχει σύνολο 66, το πρώτο Άγιο Επίθετο -Αρ-ρχμάν έχει αριθμητικό σύνολο 31+298=329 , 31 για το άρθρο (αλ) και 298 για το επίθετο, αντίστοιχα. και τέλος το δεύτερο Άγιο Επίθετο έχει αριθμητικό σύνολο 31+258=289, 31 για το άρθρο και 258 για το επίθετο, αντίστοιχα. Αριθμητικό σύνολο των δύο Αγίων Επιθέτων, 618 (1000/Φ). (Το γράμμα λαμ του άρθρου, δεν προφέρεται πριν από ηλιακό γράμμα. Έτσι, στην εκφώνηση των Αγίων Επιθέτων δεν ακούγεται μια και το γράμμα ρα, είναι ηλιακό). Όμως, το 618 είναι 1000/Φ.
Το ένα έκτο του αριθμού 786 είναι ο αριθμός 131 ((π*Φ)3 ή 1/2Φ2 ).Το εδάφιο είναι γραμμένο 114 (360/π) φορές μέσα στο Άγιο Κοράνι. Είναι η έναρξη κάθε σούρα εκτός από τη 9η σούρα (Αλ Τάουμπα - Η μετάνοια). Όμως, υπάρχει γραμμένο στη 27η σούρα (Αν-νάμλ - Τα μυρμήγκια) στο εδάφιο 30. “Και είναι από το Σολομώντα και είναι (ως ακολούθως): “στο όνομα του Θεού του Φιλάνθρωπου και Ελεήμονα”. [In nahu_ min sulaima_na wa in nahu_ bismil la_hir rahma_nir rahim].
Τη σούρα αυτή μπορώ να τη χαρακτηρίσω ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς του εσωτερισμού την Ισλαμική Θεοσοφία και στο Σουφισμό.
Τα δύο εδάφια που συσχετίζονται άμεσα με το Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ, είναι το 30ο της 27ης σούρα και το 30ο της 74ης σούρα. Αρχίζοντας την ερευνητική εργασία, βλέπομε ότι το πρώτο εδάφιο έχει 33 γράμματα και το δεύτερο έχει 12 γράμματα. Σύνολο 45 γράμματα όση η συνολική αριθμητική αξία της σφραγίδας του Σολομώντα. Τα εμφανή αριθμητικά σημεία των δύο εδαφίων είναι 30, 27, 30 και 74. Το σύνολό τους είναι 161, περίπου η αξία π (0,314159). Η αριθμητική αξία του 30ου εδαφίου της 74ης σούρα είναι 1616, ήτοι 101*16. Στην αξία του αριθμού 101 βρίσκεται η λέξη “ισμ” που σημαίνει “όνομα”. Δεκαέξι φορές η παρουσία της λέξης, δεκαέξι τα γράμματα του “Αλλαχιραχμανιραχίμ”. Αν αφαιρέσουμε από τη συνολική αξία 786 την αξία της πρώτης λέξης 102, το υπόλοιπο είναι 684, τέσσερις φορές η αξία του ονόματος του Αγγέλου της Παρασκευής, Αναήλ. Όμως, το 684 είναι 36*19 και περίπου 100*Φ4. Τα τρία κεντρικά γράμματα από τα 19 γράμματα της πρότασης, είναι το λαμ, ρα και χα, με συνολική αξία, 238 (30+200+8=238), το μισό του (π+Φ)*100, [(3,14+1062)*100/2].
Η αμοιβαία συσχέτιση και συνάρτηση των γραμμάτων και των αριθμών είναι γνωστή αν και πολλές φορές οι αριθμοί που προκύπτουν από τις Ιερές λέξεις δεν αναγράφονται με την πραγματική μορφή τους, αλλά με αντιμετάθεση των όρων τους, όπως, το 19 μπορεί να γραφτεί 91. Συχνά, με το 31 συμβολίζονται τα 13 επίπεδα της δημιουργίας του Σύμπαντος αλλά και ο κύβος της σταθεράς π (3,14159).
Στην Εβραϊκή και Αραβική αποκρυφολογία, υπάρχουν συχνά όμοια ονόματα ή επίθετα που αποδίδονται στο Θεό. Αριθμοί με τεράστιες πρωταρχικές εσωτερικές αξίες, έρχονται κρυπτογραφημένοι μέσα σε λέξεις και προτάσεις, σε εμβλήματα και σύμβολα. Όλα τούτα, με αξιέπαινη και πολύχρονη εργασία, οι Σοφοί τα προστάτεψαν ερμητικά από ποικίλες βεβηλώσεις και διαβρώσεις, για να μπορέσουν να εκτελέσουν την Ύψιστη Θεϊκή Αποστολή τους: ΤΗ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΟΣ. Υπάρχουν όμοιοι αριθμοί και όμοιες λέξεις που περίεργα ακούγονται σε όλες τις θρησκείες και που εκπορεύτηκαν από το Ένα και Μοναδικό Θεοσοφικό Σύστημα.
Προχωρώντας στην Αέναο Λεωφόρο των Αριθμών που η αρμονική συνεργασία του με τα γράμματα κυοφόρησε και γέννησε τις Ιερές Λέξεις και Προτάσεις, διαπιστώνεται ο Μυστικός Έρωτας ανάμεσα στις Θρησκείες, η κοινή Μία και Μοναδική Ρίζα της Πνευματικής υπόστασης του ανθρώπου.

Η αποκρυπτογράφηση του Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ
Απ’ τον Οίκο του Θεού και τη Μαγεία των Ουρανών του Δία και του Άρη, πήγασε η Πρώτη Ουσία που δίδαξε τη Θρησκεία. Απ’ τη Θρησκεία πήγασε η Πρώτη Ουσία που δίδαξε τη Φωτεινή Ζωή. Η Φωτεινή Ζωή έχει τις υποσχέσεις του Δία και του Άρη. Οι Εποχές και οι Μεταβολές της Ζωής έρχονται απ’ την Ουσία της Διδασκαλίας μέσα στη Φωτεινή Ζωή με υποσχέσεις και απειλές. Ο Φαλλός της Γης είναι στον Ουρανό του Δία και του Άρη.
 

Η αξία των αριθμών

Στην Ισλαμική αποκρυφολογία αναφέρονται επτά Ουρανοί. Ο πρώτος είναι από καθαρό χρυσάφι κι εκεί ζει ο Αδάμ. Ο δεύτερος είναι από μόλυβδο κι εκεί βρίσκεται ο Νώε. Ο τρίτος είναι από πολύτιμους λίθους κι είναι το βασίλειο του Ασραήλ. Ο τέταρτος είναι φτιαγμένος από ασήμι. Ο πέμπτος είναι από χρυσάφι κι εκεί βρίσκεται ο Μωυσής. Ο έβδομος περιέχει το Θείο Φως και εκεί είναι φυτεμένο το Αιώνιο Λωτόδεντρο. Όσοι γνωρίζουν τους Νόμους της Αποκρυφολογίας, τα Σύμβολα και τους Αριθμούς, ξέρουν ότι οι επτά Ουρανοί, αντιπροσωπεύονται στα ανθρώπινο σώμα με τα επτά κέντρα του σώματος. Η υποταγή των επτά αυτών ενεργειακών κέντρων αποδίδει στον άνθρωπο το ύψιστο χάρισμα της μύησης.
Κάθε πλανητική Δύναμη έχει στην επιρροή της από ένα γράμμα. Ο Ήλιος έχει το Αλίφ ا, η Σελήνη έχει το Τζίμ ج, ο Άρης έχει το Σιν ش, ο Ερμής έχει το Θα ث, ο Δίας έχει το Δα ظ, η Αφροδίτη έχει το Χα خ κι ο Κρόνος έχει το Ζάιν ز. Στην πρώτη Σούρα του Κορανίου, τη Φάτεχα που σημαίνει Είσοδος, με την έννοια του ανοίγω να μπω κάπου, είναι γραμμένα όλα τα γράμματα του αραβικού αλφαβήτου, εκτός από τα επτά προηγούμενα γράμματα. Η Σούρα ξεκινά με το πρώτο εδάφιο, το Μπισμιλλαχιραχμανιραχίμ και συνεχίζει με άλλα έξι εδάφια, σύνολο επτά. Λένε οι σοφοί, πως όταν κατέβηκε αυτή η Σούρα που έχει μορφή ποιήματος, όλες οι πέννες έπεσαν από τα χέρια των ποιητών. Η Φάτεχα ονομάζεται Ούμ αλ Κουράν, δηλαδή Μητέρα του Κοράνι.
Οι επτά πλανητικές Δυνάμεις ανήκουν στο Τρίγωνο της Σοφίας, το οποίο δημιουργήθηκε πριν χιλιάδες χρόνια, την εποχή που ο Ερμής ο Τρισμέγιστος δίδασκε την Εσωτερική Φιλοσοφία κι Απόκρυφη Επιστήμη. Μέσα από τη διδασκαλία του ο Μαθητής έμαθε τη φύση των πλανητών κι έτσι είναι γνωστό σήμερα, ότι ο Ήλιος κι ο Άρης ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς, η Σελήνη κι ο Κρόνος ανήκουν στο στοιχείο της γης, ο Ερμής στο στοιχείο της γης και του αέρα, ο Δίας στο στοιχείο του νερού κι η Αφροδίτη στο στοιχείο της φωτιάς και του νερού.
Η αριθμητική αξία του ονόματος Αναήλ είναι 171. Όμως, 171=19*9 και 171=99+72. Οι δύο αριθμοί συναντώνται στην αριθμητική αξία της αραβικής λέξης Ζόχρα, που σημαίνει Αφροδίτη. Η αριθμητική αξία της λέξης Ζόχρα είναι 612, 3*72+4*99=612. Επιπρόσθετα το 3*72=216 είναι ο μέσος χρόνος που μεσολαβεί από τη μια ενσάρκωση στην άλλη. Το υπόλοιπο 612-216=396 είναι 36*11. Η λέξη ρόδο στα αραβικά λέγεται ουάρντ και ο πληθυντικός ουρούντ. Η αριθμητική αξία της λέξης ουρούντ είναι 216.
Το Φως του νου μες την καρδιά των ανθρώπων, η εσω-επικοινωνία με τα Βασίλεια των Επτά Ουρανών, συμβολίστηκε με την εικόνα της Φλεγόμενης Καρδιάς και το Όραμα του Θείου Ρόδου. Η εσωτερική παρόρμηση της ψυχής για να βρει τον ιδανικό έρωτα, ταυτίστηκε με την εικόνα του “Θαυμαστού άνθους”, του “διαμαντιού στην καρδιά”. Ο δρόμος της Αγάπης, υμνήθηκε μέσα στους αιώνες με το μεγαλύτερο σεβασμό. Η αγάπη, ο πλατωνικός έρωτας, η “Δέσποινα των λογισμών”, παραστήθηκε με ποικίλα σύμβολα κι αμέτρητες εκφράσεις. Η Δέσποινα των λογισμών, η Ουράνια Αφροδίτη είναι η δημιουργική Θεία Δύναμη που συντονίζει και εποπτεύει στους ενσαρκωμένους απεσταλμένους. Είναι η Φάτιμα, το ενεργό Φως, η Αληθινή αγάπη, ο Πρώτος Λόγος.
Οι Πιστοί της Αγάπης αναγνωρίζουν τη συσχέτιση των 72 Θείων Ονομάτων της Καμπαλά και των 99 Αγίων Επιθέτων του Θεού στο Ισλάμ, με τον Άγγελο που δεσπόζει της Αφροδίτης, τον Αναήλ.
Τα πνευματικά ρεύματα ενός εκάστου αστρικού σημείου φτάνουν στη καρδιά των ανθρώπων, μέσα από τις προσευχές και τις δεήσεις. Η καρδιά των ανθρώπων έχει δύο όψεις: μία φανερή και μία κρυφή. Αυτή που φαίνεται λέγεται "αγάπη" και αυτή που δεν φαίνεται λέγεται "έρωτας".
Ακόμα έχει τρία επίπεδα: Το πρώτο είναι πύρινο. Είναι το εξωτερικό κι αποκαλείται Αγάπη. Δέχεται στις διδασκαλίες της Δημιουργίας. Το δεύτερο είναι αυτό που αποκαλείται Έρωτας κι εκφράζεται μέσα από τις προσευχές. Είναι τυλιγμένο στο πλέγμα των συγκινήσεων, των πνευματικών αναμνήσεων, των εσωτερικών ανησυχιών. Το τρίτο είναι η καρδιά της καρδιάς, είναι ο Ουράνιος Έρωτας. Από εδώ πηγάζει η αγάπη, η άδολη αγάπη για το Δημιουργό και το Έργο Του. Αυτό το επίπεδο εκφράζει την Αλήθεια που διοχετεύεται με τη Δέηση. Είναι σαν μάτι στη καρδιά του ανθρώπου. Είναι ο Πόθος του Έρωτα του Αναμάρτητου Ανθρώπου.
Δεν υπάρχει άλλο όμοιο σύστημα αποκρυφολογίας με αυτό του Ισλαμικού Σουφισμού. Διάσπαρτο το μήνυμα της Αγάπης μέσα του. Ένα Θεϊκό Άγγελμα πρώτο από όλα: “Ο Πλατωνικός Έρωτας κι η Άσπιλη Αγάπη ας γίνουν μάρτυρες για την Ειρήνη των Ουρανών του Θεού, για το Βασιλιά των Βασιλέων”.
Όπως και σε άλλες σελίδες έχω αναφέρει, η γραφή της Βίβλου του Ισλάμ, στηρίζεται εξ ολοκλήρου στο Μετωνικό αριθμό 19. Πληροφορικά, ο αριθμός αυτός, υπάρχει από τουλάχιστον 3600 χρόνια, σαν μυστικός και θείος. Βρέθηκε γραμμένος σε ένα Αιγυπτιακό πάπυρο σε μια σύντομη πρόταση: “ΑΧΑ το σύνολό μου, το έβδομό μου 19”.
Πριν λίγα χρόνια, οι ερευνητές που ασχολήθηκαν με τον τρόπο γραφής της Αγίας Βίβλου του Ισλάμ, βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
Αυτό που ομόφωνα παραδέχθηκαν ήταν η πλέον κοινή συνείδηση στο Μουσουλμανικό κόσμο. “Δεν είναι δυνατόν να γράφτηκε αυτό το κείμενο από ανθρώπινο χέρι”. Είναι κοινή παραδοχή σε όσους ερευνούν τις γραφές, ότι ο κύκλος των Θαυμάτων ολοκληρώθηκε με την αποστολή της πληρέστερης Βίβλου: Του Άγιου Κοράνι. Πριν όμως περάσω στην ανάλυση της θέσης του αριθμού 19 στην Αγία Βίβλο του Ισλάμ, θα αναφερθώ στην παρουσία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως υπάρχει στην 18η Σούρα.
Στη Σούρα Αλ Καχφ (Η Σπηλιά) που έχει 110 εδάφια, βρίσκεται διάσπαρτη η μορφή του Μεγάλου Έλληνα Βασιλιά. Εικοσιοκτώ εδάφια μιλούν για τη δόξα του. Η μυστική έννοια των δύο κεράτων είναι γνωστή στους αποκρυφιστές και συχνά ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάστηκε με αυτή τη μορφή, όπως άλλωστε κι ο Μωυσής.
Η λέξη ΕΛΛΗΝ στα αραβικά είναι ΡΟΥΜ, γραμμένο με τα εξής γράμματα: ρα ر, ουάου و και μιμ م, με αριθμητικό σύνολο 246, όσο και το αριθμητικό σύνολο του ονόματος του Αγγέλου Γαβριήλ. Αντίστοιχα, σύμφωνα με την ελληνική ισομετρία, η λέξης ΕΛΛΗΝ έχει αριθμητική αξία 123, το μισό του 246.
Είναι παραδεκτό από όλους όσους ανήκουν σε Εσωτερικές Σχολές πως ο Μυστικός Κύκλος της Γνώσης καρποφόρησε αβίαστα στην Ελλάδα. Οι ερευνητές συνειδητοποιούν το φεγγοβόλο Πυρσό του Απόλλωνα, τη Φλόγα στο βωμό του Πανός, την άσβεστη Φωτιά στο Ναό της Ακρόπολης, τη Φλόγα στο κράνος του Πλούτωνα, τους σπινθήρες της κεφαλής της Γοργόνας της περικεφαλαίας της Παλλάδος, του κηρυκείου του Ερμή, τους ατμούς του Μαντείου των Δελφών, της παντού εισχωρούσας Αιτίας, της Ελληνικής Αρχής. Δίκαια στα “Άγνωστα Μεγαλουργήματα των Αρχαίων Ελλήνων” του Θεοφάνη Μανιά, διαβάζουμε στη σελίδα 190: “έτι δε κάλιστον και άριστον γένος επ’ ανθρώποις εν τη χώρα τη παρ’ υμίν... εκ Γης τε και Ηφαίστου το σπέρμα παραλαβούσα (η Θεά Αθηνά) Υμών”. Λόγια που ειπώθηκαν από Αιγύπτιο Ιερέα στο Σόλωνα”.
Στην ανάλυση των Ονομάτων των τεσσάρων Αγγέλων των γωνιών, των οποίων τα ονόματα στα Αραβικά είναι: Τζαμπραϊήλ, Ισραφήλ, Μικαϊήλ και Αζραϊήλ, τα αρχικά τέσσερα γράμματα των ονομάτων, είναι αντίστοιχα, το Τζίμ ج , το Αλίφ ا, το Μιμ م και το Αίν ع, με αντίστοιχη αξία 3, 1, 40 και 70. Αν τα προσθέσουμε δίνουν σύνολο (19*6) 114, όσες είναι οι σούρα στο Άγιο Κοράνι. Υπάρχει ένα Άγιο Επίθετο του Θεού, το Τζάμια, το οποίο γράφεται με τέσσερα γράμματα: Τζιμ, αλίφ, μιμ, αίν, τα αρχικά γράμματα δηλαδή των ονομάτων των τεσσάρων Αγγέλων των Γωνιών. Το όνομα του Αγγέλου Τζαμπραϊήλ (Γαβριήλ) έχει αριθμητική αξία 246, το όνομα του Αγγέλου Ισραφήλ έχει αριθμητική αξία 382, το όνομα του Αγγέλου Μικαϊήλ (Μιχαήλ) έχει αριθμητική αξία 111 και το όνομα του Αγγέλου Αζραϊήλ έχει αριθμητική αξία 318.
Ο αριθμός 246 προκύπτει από την αξία: 360-360/π. Ο αριθμός 382 είναι μια από τις δύο σταθερές της χρυσής τομής και παράγεται από τη διαίρεση του 1000 με το τετράγωνο του Φ. Ο αριθμός 111 είναι η διαίρεση του κύκλου με το 2Φ και ο αριθμός 318 είναι η διαίρεση του 1000 με το π.
Μέσα στο Άγιο Κοράν, η λέξη “γιούμ” που σημαίνει ημέρα, είναι γραμμένη 365 φορές. Η λέξη “Ήλιος” κι η λέξη “Θεϊκό Φως” είναι γραμμένες από 33 φορές η κάθε μία. Η λέξη “Άγγελος” και “Σατανάς” από 88 φορές η κάθε μία. Το όνομα “Μωχάμεντ” και το όνομα “Μωυσής” είναι γραμμένα από 513 φορές το καθένα.
 

Βιβλιογραφία:
Εγκυκλοπαίδεια Ήλιος,
“Αποκρυφισμός” Φ. Κωδωνά,
“Μυστική Αίγυπτος” Πωλ Μπράντον,
“Αναζητώντας τη Χαμένη Κιβωτό” Θόδωρος Αξιώτης

 

nooriya blogger facebook pinterest