Στην αστρολογία πιστεύεται πως κάθε ψυχή επιλέγει τον ακριβή χρόνο γέννησής της στην ύλη για να μπορέσει να εξελιχθεί σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης. Θεωρείται ακόμα, πως όλος ο ζωδιακός κύκλος παίρνει μέρος σε αυτά τα μαθήματα, ανεξάρτητα αν το άτομο γεννήθηκε σε ένα ή άλλο ζώδιο. Το ζώδιο του Ήλιου, αυτό που βασικά λέμε όταν μας ρωτάν "τι ζώδιο είσαι;", καθορίζει τις βασικές προσωπικότητές μας στην πορεία των καρμικών μας ενσαρκώσεων.
Το Κάρμα ορίζεται γενικά από τις πραγματικές καταστάσεις της γέννησης, όπως η ακριβής θέση των πλανητών, ο τόπος της γέννησης, οι γονείς, η θρησκεία.
Υπάρχουν Κρίσιμες Μοίρες σε κάθε ζώδιο που μπορεί να είναι τυχερές, πιο τυχερές από τις άλλες. Η παραγωγή αυτών των μοιρών γίνηκε από τη διαίρεση του κύκλου με τη μέση καθημερινή κίνηση της Σελήνης. Αυτές οι θέσεις είναι γνωστές σαν Σταθμοί της Σελήνης.
Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή, ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως θα έχουν εύνοια αν στην 0η ή στην 13η μοίρα ή στην 26η μοίρα υπάρχει ένας πλανήτης. Το ίδιο θα ισχύει στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή, ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος αν υπάρχει ένας πλανήτης στην 9η ή 21η μοίρα. Αναφορικά στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς, αυτό θα συμβεί αν υπάρχει πλανήτης στην 4η ή στην 17η μοίρα.
Κρόνος, ο πλανήτης της ευθύνης, είναι ο πρώτος πλανήτης που ορίζει το Κάρμα. Αυτός ο αυταρχικός εποπτεύων του Ζωδιακού κύκλου, από τα αρχαία χρόνια, συσχετίζεται με τη διδαχή της σκληρής εργασίας, της πειθαρχίας και των στόχων που τίθενται από μας. Ωστόσο, ο ίδιος ο πλανήτης δυσκολεύει την ολοκλήρωση όλων αυτών, αλλά όμως μόλις ολοκληρωθεί μια υποχρέωση, οι ανταμοιβές που έρχονται είναι άφθονες και ικανοποιητικές.
Οι υπόλοιποι πλανήτες (εξωτερικοί ή μετα-Κρόνιοι πλανήτες) καθορίζουν επίσης, τα Καρμικά Μαθήματα.

Ο Ζωδιακός και τα Καρμικά Μαθήματα

Καρμικό Μάθημα Κριού
 Ενδιαφέρεστε για την επιτυχία και την ολοκλήρωση συγκεκριμένων σχεδίων και στόχων. Αυτό είναι κάτι που κουβαλάτε από την προηγούμενη ζωή σας. Οδηγείστε στην επιτυχία και την ικανοποίηση δημιουργώντας από μόνος σας τις καλύτερες συνθήκες με την παρόρμηση 'Πρώτος και καλύτερος'. Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως η ολοκλήρωση των στόχων θα φέρει απαραίτητα και ευτυχία.
 Η τάση προς τον αυτοπεποίθηση και την ισχυρογνωμοσύνη σας προέρχεται από τουλάχιστον μία ζωή στην αρχαία Παλαιστίνη. Πιθανότατα, η σχέση σας με νομάδες φυλών όπως οι Εβραϊκές εκφράζεται στην παρόρμησή σας είτε σαν δυναμικός αλλά κατά κάποιον τρόπο δογματικός αρχηγός, είτε με την τάση να ακολουθήσετε κάποιον με δυνατές αρχηγικές ικανότητες.
 Επίσης, το να είστε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας διοικούμενος από έναν δυνατό αρχηγό, είτε είναι άνδρας, είτε γυναίκα, το να δείχνετε ειδικό θαυμασμό για νικητές ή το να είστε υποταγμένος/η σε κάποιο άτομο αισθανόμενος ότι έχει εσάς και την ζωή σας υπό την προστασία του είναι χαρακτηριστικές κλίσεις από παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν.
 Βέβαια, ο Αρης είναι ο βασικός πλανήτης που συμβολίζει ή κυριαρχεί στο ζώδιο του Κριού. Αυτό κάνει τον Αρη και τις παρορμήσεις του να παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτή τη ζωή σας. Επομένως, ανάλογα με το αν εξασκείτε την θέλησή σας ή όχι, η αντίδρασή σας σε συγκρουόμενες καταστάσεις που εκφράζεται με ευθύτητα και βία πιθανότατα να δημιουργούνται από τις υποσυνείδητες παρορμήσεις σας. Αυτές οι παρορμήσεις προέρχονται από προηγούμενες εμπειρίες στο βασίλειο του Αρη και από μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές στον άγριο, αρχαίο πολιτισμό του Ισραήλ σε γειτονικά με Αραβικούς τόπους.

Καρμικό Μάθημα Ταύρου
Ενδιαφέρεστε για τα υλικά αγαθά και την απόκτησή τους με αποκλειστικά προσωπικό τρόπο. Υπάρχει μέσα σας η πεποίθηση πως τα υλικά αγαθά θα σας δώσουν και την εσωτερική άνοδο. Στην προηγούμενη ζωή σας είχατε μεγάλη οικονομική και υλική ευημερία και συνήθως σε αυτή δεν είναι απίθανο να φθάσετε τους στόχους του.
Θυμηθείτε, ότι η επιτυχία ή τα κατορθώματα στην ζωή δεν είναι θέμα μεγάλης δύναμης ή επιρροής. Οπως έχει διδάξει ο Θεός, δεν είναι η δύναμη της θύελλας ή του σεισμού ή οι εξωτερικοί μεγάλοι θόρυβοι αλλά είναι η εσωτερική χαμηλή φωνή μας που δημιουργεί τις επιρροές με τις οποίες γίνονται οι κινήσεις των αληθινών μεγάλων δυνάμεων.
Από την παιδική σας ηλικία, είχε μεγάλη σημασία σε σας να βρίσκεστε έξω έχοντας άμεση επαφή με την φύση περισσότερο από κάθε άλλον. Αυτή η αγάπη στην φύση και του εξωτερικού περιβάλλοντος προέρχεται από μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές σε κτήμα ή κοντά στη φύση. Για αιώνες, στις Μεσογειακές χώρες όπως στην αρχαία Αίγυπτο, Ελλάδα και σε όλες τις Μεσοανατολικές οι άνθρωποι ζούσαν πολύ κοντά στη φύση. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που έζησαν στην προ-Κολομβιανή Αμερική. Και σίγουρα είστε ένας από αυτούς.
Ως εκ τούτου, η γεωργία, το ψάρεμα και το κυνήγι είναι μια από τις ασχολίες σας, ακόμα και ότι έχει σχέση με εργασίες εκτός σπιτιού όπως η κηπουρική, η βαρκάδα και μέσα στο σπίτι με τα λουλούδια και τα φυτά. Επίσης, έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη σε ολοκληρωμένες, φυσικές θεραπευτικές θεωρίες από την μοντέρνα ιατρική που είναι μεν προοδευμένη αλλά συνθετικής τεχνολογίας.

Μάθημα Διδύμων
 Επιδιώκετε την επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας με αποκλειστικά προσωπικό τρόπο. Είστε κατ' εξοχήν δραστήριος νους και ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα. Το Καρμικό σας Μάθημα είναι πως πρέπει να ολοκληρώσετε τον τρόπο επικοινωνίας και να μάθετε να βοηθάτε τα άτομα μέσα από διάλογο. Πιστεύετε στη δύναμη της θεραπευτικής του λόγου, κάτι που θα ασκήσετε κατά κάποιο τρόπο στην τωρινή ζωή σας.
 Πιθανότατα ήσασταν μέλος του Ευρωπαϊκού πολιτισμού κατά τον Μεσαίωνα, όπου υπήρχε αρκετή δραστηριότητα και περιπέτεια. Μπορεί να ήσασταν ευγενής ή στην υψηλή κοινωνία της Γαλλίας ή της Αγγλίας, παρακολουθώντας ή λαμβάνοντας μέρος σε σταυροφορίες κατά των Μουσουλμάνων στην Παλαιστίνη ή να κάνατε εμπόριο με τα καραβάνια που πηγαινο-ερχόντουσαν στην Ινδία και την Κίνα.
 Επειδή ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί ή συμβολίζει την αίσθηση των Διδύμων, έχετε εμπειρίες από μία ή περισσότερες ζωές που σας κάνουν ανυπόμονο σε αυτή τη ζωή.

Μάθημα Καρκίνου
 Ενδιαφέρεστε για την εκπαίδευση, την οικογένεια, τη διαπαιδαγώγηση και ότι έχει σχέση με τον κλειστό πυρήνα της οικογένειας. Από την προηγούμενη ζωή σας κουβαλάτε τις ανασφάλειές σας και πολλές φορές δεν ξέρετε τι πρέπει να προφυλάξετε αναφορικά στον εαυτό σας και τι όχι. Είστε πολύ προστατευτικός, ειδικά στα δικά σας άτομα.
 Οι παρορμήσεις και ικανότητες προέρχονται από πιθανές προηγούμενες ζωές στα νησιά του Ειρηνικού σε σχετικά πρόσφατους καιρούς, ή σε πιο μακρινό παρελθόν στον ιστορικό πολιτισμό της Λεμουρία, στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Παρά όλα αυτά, είτε ζήσατε στα πρόσφατα ιστορικά χρόνια είτε στο μακρινό παρελθόν, πιθανότατα αισθάνεστε μια οικειότητα με το νερό. Επομένως, θα είστε ευτυχέστερος εάν ζείτε κοντά σε μεγάλες μάζες νερού, όπως στη θάλασσα ή σε μεγάλες λίμνες ή μεγάλους ποταμούς.
 Με μια ιδιαίτερη ευαισθησία στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών έχετε μια διαισθητική κατανόηση στην δύναμη της φύσης. Επίσης, τείνετε να αισθάνεστε αβοήθητος σε γεγονότα της ζωής σας, σαν να ήταν, κατά κάποιο τρόπο, προδιαγραμμένα ή είχαν συγκεκριμένο σκοπό.
 Μία, τουλάχιστον, προηγούμενη ζωή σας ήταν συναισθηματικά έντονη, πιθανότατα ζήσατε σε μητριαρχικούς πολιτισμούς όπου στην οικογένεια τα παιδιά ήταν περισσότερο εξαρτημένα από την μητέρα τους ή τις γυναίκες της οικογενείας τους. Στην παρούσα ζωή, στην διάρκεια περιόδων με μεγάλο στρες, θα έχετε πιθανότατα την επιθυμία να ξαναγυρίσετε σε αυτή την προηγούμενη ζωή σας και θα αισθάνεστε την ανάγκη να μην είστε καθόλου υπεύθυνος για τις ενέργειές σας και τα ελαττώματα σας. Βέβαια, με την εξάσκηση της θέλησής σας, αυτή η τάση θα ξεπεραστεί.

Καρμικό Μάθημα Λέοντα
 Έχετε ισχυρές ικανότητες ηγεσίας αλλά ωστόσο είστε ευάλωτος σε πολλές καταστάσεις της ζωής. Η ικανότητα να καλύπτετε τις αδυναμίες σας έχει σχέση με τα βιώματα στην προηγούμενη ζωή. Είστε επιβλητικός, υπερήφανος, ενεργητικός και αυταρχικός.
 Ο Λέων συμβολίζει την συνείδηση που περιέχει δύναμη, δημιουργικότητα και ανδρισμό όπως και ισχυρογνωμοσύνη, θεληματικότητα στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.
 Για παράδειγμα, διαβάζοντας βιογραφικά ή ιστορικά βιβλία σχετικά με τις Ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες, ονειροπολώντας τα διαμερίσματα των Βασιλιάδων και των Βασιλισσών της νέας Ευρώπης ή των παλαιών καιρών μπορεί σας θυμίσουν προηγούμενες ζωές σας όπου είχατε τον πρώτο ρόλο. Μέχρι σήμερα, πιθανότατα, απομένει μέσα σας μεγάλη εσωτερική δύναμη μαζί με ένα δυνατό αίσθημα για παρασκηνιακές ίντριγκες όπως και μια δυνατή έννοια ατομισμού. Αυτές οι ιδιότητες είναι πιθανότατα συνδεδεμένες με τις εμπειρίες σας από προηγούμενες ζωές που είχαν σχέση, άμεση ή έμμεση, με κοινωνικούς ή πολιτικούς αρχηγούς.
 Πιθανότατα, δείχνετε ενδιαφέρον, πάνω από τον μέσο όρο, σε μεγάλα καλλιτεχνικά και πνευματικά οικοδομήματα όπως οι καθεδρικές και μεγάλες εκκλησίες της Βρετανίας και της Ευρώπης, όπως και στους αρχαίους ναούς της Μεσογείου.

Καρμικό Μάθημα Παρθένου
Δίνετε μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα και ασχολείστε σχολαστικά με αυτήν. Οι λεπτομέρειες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Ενδιαφέρεστε για την πρακτική διάσταση των καταστάσεων. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία τα κουβαλάτε από την προηγούμενη ζωή σας που ήταν οργανωμένη σε αυστηρές αρχές και τάξη.
Όσο αφορά τις δραστηριότητες που εκφράζονται εσωτερικά ή εξωτερικά στη ζωή σας, προερχόμενος από τον αστερισμό της Παρθένου, μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι είστε αυτάρκης στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να θεωρηθείτε, κατά κάποιο τρόπο, εκκεντρικός, ειδικά στην επιλογή των συνεργατών και των φίλων σας.
Επίσης, έχετε την τάση να αναλύετε ή να συγκρίνετε σχέσεις, με αποτέλεσμα να θεωρείστε από τους άλλους υλιστή. Αυτό σας δίνει την ικανότητα να εκπαιδεύετε ή την κατεύθυνση της εκπαίδευσης των μυαλών των νέων ανθρώπων.
Παλαιά, μια από τις πιθανές προηγούμενες ζωές σας ήταν σε ένα ιδανικό φυσικό τοπίο όπου ήσασταν γνωστός για το κουράγιο και τις θεραπευτικές σας ικανότητες. Από αυτή την μακρινή ζωή, έχετε την τάση να δέχεστε την κυριαρχία των άλλων, περισσότερο από ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, και συνήθως έχετε την κλίση να αναλαμβάνετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί ή συμβολίζει την αίσθηση του ζωδίου της Παρθένου. Το υψηλό σας επίπεδο μάθησης και διδασκαλίας προέρχεται από προηγούμενες ζωές, από επιτυχείς σχέσεις με την θρησκευτικής φύσης δραστηριότητες, όπως λαμβάνοντας μέρος σε Ιερές Σταυροφορίες στην Παλαιστίνη και τις γειτονικές χώρες. Ισως, ακολουθήσατε τον Μέγα Αλέξανδρο στις ιστορικές και Ελληνικού πολιτισμού επεκτατικές εκστρατείες στην Αραβία και την Ινδία.

Καρμικό Μάθημα Ζυγού
Δίνετε μεγάλη σημασία στις συνεργασίες, την αρμονία και την ισορροπία. Είστε δίκαιος και τίμιος στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ενοχλείστε από την κολακεία, την υποκρισία και το ψέμα. Στην προηγούμενη ζωή είχατε λειτουργήσει σε θέματα υγείας τρίτων, όπως για παράδειγμα, σαν γιατρός, σαν θεραπευτής, υπηρέτης.
Ισως θυμόσαστε, στους βαθιούς διαλογισμούς και τα όνειρά σας, εμπειρίες από πολύ παλαιά όπου ήσασταν ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, γλύπτες, ποιητές στην αρχαία Ινδία όπως και ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της αρχαίας Ελλάδας. Ακόμη αργότερα στην Βενετία, την Φλωρεντία και άλλες Ιταλικές πόλεις αναπτύξατε μέρος αυτής της αγάπης σας για τον πολιτισμό, την ομορφιά και εκτίμηση στην τέχνη με την οποία ασχοληθήκατε και ακόμα και σήμερα πιστεύετε σε αυτήν.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της τέχνης, μεταφέρει την συμβολική της έννοια στο ζώδιο του Ζυγού, τον οποίο κυριαρχεί. Η επιρροή της Αφροδίτης μέσω του Ζυγού κάνει το ακατέργαστο και το αρχέγονο αφύσικο για να το δεχτείτε με χαρά, ή να λαμβάνετε εθελοντικά μέρος σε αυτό.

Καρμικό Μάθημα Σκορπιού
 Έχετε μεγάλη διαίσθηση και ικανότητα να αναλύετε σε βάθος τις καταστάσεις. Προβλέπετε εύκολα τις εξελίξεις με γρήγορο και σταθερό τρόπο. Συχνά στη ζωή θα σωθείτε από τις ικανότητες αυτές. Το ταλέντο αυτό κουβαλάτε από την προηγούμενη ζωή σας. Σε αυτήν πολύ πιθανά είχατε ασχοληθεί με ακραία θέματα που αφορούσαν στις κοινωνικές τάξεις. Τώρα, καλείστε να ολοκληρώσετε αυτό που αφήσατε και συχνά γίνεστε μυστικοπαθής με πολύ έντονα συναισθήματα.
 Μερικές φορές μπορεί να θεωρείστε από τους άλλους σαν κάτι διαφορετικό, παρόλο που σας αναγνωρίζουν σαν την ψυχή με συγκεκριμένο σκοπό και με υψηλής νοητικότητας αρχών. Με άλλα λόγια, είστε ένα άτομο ΠΑΝΩ από το κανονικό και μπορεί να προχωρήσετε οδηγώντας, καθοδηγώντας και βοηθώντας πολλές ψυχές ώστε να φθάσουν στην καλύτερη κατανόηση των βασικών, παγκόσμιων αρχών.
 Πολύ παλαιά, ίσως, ήσασταν ένας από τους Μογγόλους ή ένας από τους προοδευτικά καλλιεργημένους Κινέζους. Από ζωές όπως αυτές, έχετε την ικανότητα να ανταποκρίνεστε σε αυτά που ζητούν οι άλλοι και να πράττετε τα απαραίτητα χωρίς να προκαταλαμβάνεστε από άσχημα συναισθήματα ή από προσωπικές εκτιμήσεις. Αυτή είναι μια δύναμη που κληρονομήσατε από μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές σε Ασιατικούς πολιτισμούς, όπου οι άνθρωποι μοιραζόντουσαν την αυταπάρνηση.
 Ίσως, ήσασταν κάποτε μια νέα Κινέζα γυναίκα που γέννησε πολλά παιδιά, διηύθυνε μια τεράστια οικογένεια και ευχαριστούσε τον αφέντη του σπιτιού της. Κάνατε όλα αυτά ενώ ήσυχα υπομένατε την αγωνία για το επίπονο δέσιμο των ποδιών που ήταν υποχρεωτικό για τις αληθινές γυναίκες της Αρχαίας Κίνας.
 Έχετε υπόψη σας ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της δύναμης και του πολέμου που κυριαρχεί ή καλύτερα συμβολίζει την αίσθηση του Σκορπιού. Δεν αποκλείετε να ήσασταν Μογγόλος πολεμιστής που πάλεψε μέχρι θανάτου για τον αρχηγό της φυλής του χωρίς κανένα δισταγμό ούτε ανησυχία για τις πληγές σας ή τον πόνο σας.
 Πάνω από όλα, σε αυτές τις Ασιατικές προηγούμενες ζωές σας, είχατε κύρος, μαθαίνοντας να αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις χωρίς να σπαταλάτε την ενέργειά σας για τις προσωπικές σας ανάγκες.
 Συνήθως, τα άτομα του ζωδίου αυτού, έχουν πολλές ενσαρκώσεις στο ενεργητικό τους.

Καρμικό Μάθημα Τοξότη
 Είστε κατά φύση αισιόδοξος, φιλόδοξος και ευχάριστος. Συχνά με τις πράξεις σας γίνεστε το επίκεντρο ενδιαφέροντος προκαλώντας τις συναισθηματικές συμπεριφορές των τρίτων. Στην προηγούμενη ζωή σας είχατε ζήσει πολύ δύσκολα ως φτωχά. Σε αυτήν έχετε αναπτύξει θετικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν από την προηγούμενη θέση σας.
 Τα τεράστια κενά, συμπεριλαμβάνοντας τους ατελείωτους ωκεανούς, πιθανότατα σας προσκαλούν και σε αυτά ίσως συναντάτε τις ησυχότερες και ανετότερες εμπειρίες σας. Στις προηγούμενες ζωές σας, κάτω από συνθήκες όπου μεγάλα και ευρύτατα κενά σας έφεραν τις καλύτερες εμπειρίες της διανόησής σας, τότε κερδίσατε την μεγαλύτερη πνευματική σας εξέλιξη.
 Για παράδειγμα, ταξιδεύοντας πολύ παλαιά σαν Ισπανός, Άγγλος πρωτοπόρος ή εξερευνητής, μπορεί να διασχίσατε τους ωκεανούς ψάχνοντας για έναν καλύτερο κόσμο. Τότε, ήσασταν μέλος ενός θαλασσινού πολιτισμού που συχνά ταξίδευε για να εξερευνήσει, ανακαλύψει και ίσως να πολεμήσει εχθρούς και πολιτισμούς που συνήθως ήταν πολύ μεγαλύτερη σε δύναμη και σε μέγεθος.
 Ο Δίας είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί ή συμβολίζει την καρδιά των ενεργειών του Τοξότη, προμηθεύοντάς σας με μεγάλο κουράγιο και ποιότητα. Αλλά, κάτω από την φαινομενική εξωτερική ένταση υπάρχει ένα ήρεμο και υπολογιστικό μυαλό. Άλλη χαρακτηριστική εμπειρία είναι σε μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές που συμπεριλάμβανε μεγάλη κίνηση, αλλαγή και χωρισμό από την οικογένειά σας και από τις πολιτισμικές σας ρίζες.
 Στους βαθείς διαλογισμούς σας ίσως θυμηθείτε προκλήσεις και εντυπώσεις μετανάστευσης την εποχή της καταπόντισης της Ατλαντίδας σε άλλους ασφαλέστερους τόπους για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή και μια νέα εποχή ιστορίας.
 Οι στενότερες και προσωπικές σας σχέσεις συχνά δεν είναι αρμονικές όπως εσείς θα θέλατε να είναι. Αυτή η πρόκληση προέρχεται από προηγούμενες ζωές όπου, όπως στο παρόν, είχατε την τάση να προτιμάτε συνεταιρισμούς ικανούς να υπομένουν αρκετά διαφορετικά ενδιαφέροντα μέσω πολλών αντικρουόμενων ενεργειών.

Καρμικό Μάθημα Αιγόκερω
 Είστε πρακτικός και ικανός να ολοκληρώσετε κάθε σκληρή εργασία. Από την προηγούμενη ζωή κουβαλάτε τις αντιλήψεις σας για την ηθική και θρησκευτική πλευρά των πραγμάτων. Συχνά, σε αυτή τη ζωή θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε αυτές τις θέσεις. Έχετε σοβαρή εμφάνιση με σαφείς τάσεις να φιλοσοφείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις.
 Οι επιρροές του Αιγόκερου σας δίνουν την τάση να είστε συγχρόνως υλιστής και να ενδιαφέρεστε σε πνευματικά θέματα.
 Για παράδειγμα, κάποτε ίσως ήσασταν ένας από τους ιθαγενείς στην Βόρειο Αμερική, που πολύ πριν οι λευκοί πατήσουν το πόδι τους σε αυτή την ακτή, είχατε αναπτύξει έναν ιδιόμορφα πλούσιο και με νόημα πολιτισμό. Στην πραγματικότητα, πολλά πράγματα που έχουν σχέση με τους Αμερικανούς Ινδιάνους είναι πιθανότατα εσωτερικά ταλέντα σας ή κάτι που έχει μεγάλη σημασία για σας.
 Από μία ή περισσότερες ζωές στην Αμερική, έχετε εξελίξει το μυαλό σας ώστε έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τεράστιες αλλαγές στις καταστάσεις της ζωής σας. Επίσης, δείχνετε εκτίμηση στην ισορροπία και την οργανωτικότητα της Μητέρας Φύσης και των δημιουργιών της, όπως και στην φυσική ικανότητα της κίνησης με την ροή της ζωής γύρω σας.
 Ενώ έχετε μια δυνατή αίσθηση της ανεξαρτησίας και της προσωπικής ταυτότητάς σας, μπορείτε να καταλάβετε την αναγκαιότητα των ανθρώπων να ζουν και να εργάζονται μαζί σαν κοινωνικά όντα. Επομένως, αναγνωρίζετε και αποδέχεστε την ανάγκη για ομαδική οργάνωση, υπευθυνότητα και σωστές επικοινωνίες.
 Η τάξη, η υπευθυνότητα και η οργάνωση, μαζί και οι ικανότητες να αντιμετωπίζετε και να μεγαλώνετε με τις τεράστιες αλλαγές στην ζωή, είναι επιρροές-κλειδιά του Κρόνου, του πλανήτη που κυριαρχεί ή συμβολίζει το ζώδιο του Αιγόκερου.
 Τώρα, εξ αιτίας της ανεξαρτησίας σας, της προσγειωμένης συμπεριφοράς σας, που μέρος τους φέρεται από προηγούμενες ζωές όταν η προσωπική έννοια ταυτότητάς σας είναι έντονη, θα αντιμετωπίσετε συγκρούσεις δυνάμεων με τον σύντροφό σας. Αυτή η συμπεριφορά πιθανότατα δημιουργήθηκε σε εποχές με στρατιωτικές εκστρατείες για τα ιδανικά της νίκης και της τιμής, όπως ο Πελοποννησιακός Πόλεμος στην Αρχαία Ελλάδα.

Καρμικό Μάθημα Υδροχόου
 Επιδιώκετε τη συμμετοχή σας στα κοινά με στόχο την καλυτέρευση της ανθρώπινης ζωής. Είστε δημιουργικός και έχετε ενδιαφέροντα σχετικά με την τεχνολογία, τη διαστημική κλπ. Στην προηγούμενη ζωή είχατε υποστεί περιορισμούς συνήθως κοινωνικούς, κάτι που σαν αποτέλεσμα έχει τις τάσεις σας για επανάσταση και πρωτοπορία στην τωρινή ζωή σας. Φυσικά ανεξάρτητος χαρακτήρας.
 Ο Υδροχόος έχει ικανότητες στην εξάσκηση του νοητικού εγώ και υπάρχει σε σας η τάση να αναλύετε προσεκτικά οποιοδήποτε θέμα, ή να αναλαμβάνετε συμφωνίες με τον υλικό κόσμο. Επίσης, όσο συχνότερα αναλαμβάνετε τα θέματα όπου πρέπει να έχετε υπόψη σας τους άλλους, θα είναι ακόμα καλύτερα να εκδηλώσετε ένα αληθινό πνεύμα συνεργασίας.
 Ο πλανήτης που κυριαρχεί ή συμβολίζει τον Υδροχόο είναι ο Ουρανός, ο οποίος είναι καθαρά Ατλάντιος πλανήτης. Με άλλα λόγια, ο Ουρανός είναι το πρωταρχικό θέμα του Υδροχόου και επειδή ο Ουρανός είναι το βασίλειο της Ατλαντικής φύσης, τότε ο Υδροχόος είναι και το ζώδιο που συμβολίζεται από σκέψεις, προσωπικότητες και δραστηριότητες σχετικές με την σειρά των προ-ιστορικών διαστημικής εποχής πολιτισμών, γνωστών σαν Ατλαντίδα.
 Για παράδειγμα, μπορεί κάποτε να είχατε σχέση με την έρευνα επιστημονικών και τεχνικών τομέων, όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η μηχανική, ανακάλυψη και έρευνα αστρολογίας και παραψυχολογίας, διαστημικά ταξίδια και άλλα παρόμοια.
 Άλλες παρόμοιες εμπειρίες και ικανότητες για υψηλή τεχνολογία από ηλεκτρονικά στην ιατρική μέχρι επικοινωνίες είναι θέματα για τα οποία δείχνετε ενδιαφέρον και έχετε ικανότητες. Αυτό ισχύει και για πολλές ψυχές που έχουν μετεμψυχωθεί τον εικοστό αιώνα ειδικά, κατόπιν του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, με παλαιές αναμνήσεις χιλιετηρίδων μεταξύ του παρόντος και του αρχαίου Ατλάντιου πολιτισμού.
 Αλλά, ζήσατε σίγουρα άλλες ζωές στο μεσοδιάστημα. Μπορεί να ήσαστε αστρολόγος ή μάγος στα διαμερίσματα βασιλέων μέχρι αφοσιωμένος πρωτοπόρος στα σύνορα μιας νέας γης. Ήσασταν από αυτούς που ταξίδεψαν στη θάλασσα για μακρινά λιμάνια στην προσπάθειά τους να εξερευνήσουν χαμένους πολιτισμούς. Σε άλλες ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσας, θα μπορούσατε να θεωρηθείτε ονειροπόλος, ενώ είστε περισσότερο υλιστική ψυχή.

Καρμικό Μάθημα Ιχθυών
Είστε ενορατικός, διαισθητικός και προσαρμόζεστε εύκολα. Στην προηγούμενη ζωή είχατε ξεφύγει από τις κοινωνικές ή άλλες συμβατικότητες και σε αυτήν έχετε σαν στόχο του, την εσωτερική σας ολοκλήρωση. Έχετε φυσικό πνευματικό επίπεδο πολύ υψηλό.
Γεννημένοι κάτω από την επιρροή των Ιχθύων, το νερό και τα θρησκευτικά ή πνευματικά θέματα έχουν πιθανότατα τεράστια επιρροή σε σας. Βέβαια, αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που αντιδράτε σε διαφόρων τύπων εμπειριών, γιατί έχουν πιθανότατα παίξει σπουδαίο ρόλο ή τουλάχιστον βρίσκονται βαθιά μέσα σας στις εμπειρίες σας σε πολλές γήινες ζωές σας.
Οι Ιχθείς συμβολίζουν αυτό που είναι φυσικό ή από φύση του, αντιπρόσωπο των επιρροών της υψηλής ψυχικής η υψηλότερου πνευματικού επιπέδου. Οπότε, τα πράγματα πνευματικής φύσης πρέπει να είναι ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο κρίνετε, όσον αφορά το πως επηρεάζονται οι δραστηριότητές σας. Δεν θα μπερδευτείτε ανάμεσα στα κίνητρα ούτε στις επιρροές των ενεργειών σας: απλά χρησιμοποιείστε αυτά τα πράγματα που έχουν πνευματική σπουδαιότητα σαν το μέτρο των δραστηριοτήτων και εμπειριών σας.
Η προηγούμενη ζωή σας που θυμόσαστε καθαρότατα στην παρούσα ζωή είναι η περίοδος του Ιησού. Ακόμα, μπορεί να θυμόσαστε μια ζωή στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, όπου είχε δοθεί προτεραιότητα στην κοινωνία και τον στρατό.
Άλλη μια Εκκλησιαστική μνήμη ίσως είναι δυνατή σε σας, στους λόφους της Γαλιλαίας και στην Έρημο κοντά στην Μαύρη Θάλασσα όπου οι ερημίτες συγκεντρώνονταν για να διαλογιστούν και να διαβάσουν. Και από τότε, ίσως να θυμάστε συναισθηματικά επίπονες σκηνές σαν από τους πρώτους Χριστιανούς μάρτυρες που πίστευαν στον Μεσσία. Έχετε την τάση να κυριαρχείστε από την αναμονή και το μυστήριο.
Ο εξευγενισμένος Δίας και ο πνευματικός και μυστικιστικός Ποσειδώνας είναι οι δύο κυρίαρχοι ή σύμβολα-κλειδιά του ζωδίου των Ιχθύων. Από τον Ποσειδώνα προέρχονται οι διαισθητικές δυνάμεις, οι μυστικιστικές ή μυστήριες επιρροές στην εμπειρία σας, είτε τις έχετε ενεργοποιήσει είτε όχι. Άλλη μια επιρροή αυτών των πλανητών όπως εκφράζονται μέσω των Ιχθύων είναι ότι παρόλο που δείχνετε μεγάλη κατανόηση, ίσως είστε ιδιαίτερα παθητικός/ή στο να εκφράσετε την προσωπική ενέργειά σας και την ψυχική δύναμή σας. Επίσης, θα είναι πολύ ευκολότερο για σας από ότι στους περισσότερους ανθρώπους να καταπιέσετε τις σεξουαλικές επιθυμίες σας εξ αιτίας της μνήμης από μία ή περισσότερες ζωές όπου είχατε παραμελήσει τα προσωπικά σας θέματα για το καλό της κοινωνίας.

nooriya blogger facebook pinterest

Παροχή Υπηρεσιών

  • Αστρολογία
  • Χαρτομαντεία
  • Αραβική μαγεία
  • Φυλαχτά
  • Ξόρκια
  • Ενεργ. κόσμημα
  • Πολύτιμοι λίθοι
 

Επικοινωνήστε:

Τηλέφωνo: 210-8613027 σε ώρες λειτουργίας καταστήματος

info@astro.gr