Αν ο Ανατέλλων πλανήτης είναι:

Η Λ Ι Ο Σ
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφραση του ατόμου επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία: Αξιοπρέπεια, δυναμισμός, χαρούμενη διάθεση, μεγαλοπρέπεια, ζωτικότητα, κυριαρχικότητα, αυτοπεποίθηση, πίστη, ικανότητα οργάνωσης, υπερηφάνεια, προστατευτικά συναισθήματα. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές, προσδίδει: Αυταρχικότητα, αντίδραση γιά αλλαγές και τροποποιήσεις, δεσποτισμό, καταπίεση, υπερβολική διάθεση γιά επιπόλαιες φιλίες, επιβολή με τρόπο απόλυτο και αδιάλακτο, τάση γιά επιδειξιομανία.
Σ Ε Λ Η Ν Η
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφραση του ατόμου επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία: Φυσιολογική λειτουργία και δομή του οργανισμού. Ευαισθησία σε όλες τις επιδράσεις σε ορατό ή αόρατο επίπεδο. Το άτομο διαθέτει ευκινησία σκέψης και άποψης. Καρποφόρα φαντασία και ιδέες που εφαρμόζονται σε διάφορους τομείς της ζωής. Χαρακτήρας κοινωνικός, συμβιβαστικός, λαοφιλής και μητρικός. Δεχόμενος δυσαρμονικές επιρροές, ο πλανήτης προσδίδει: Επισφαλή, αβάσιμο και ιδιότροπο χαρακτήρα. Το άτομο είναι επιθετικό και προσβλητικό προκαλώντας δυστυχισμένες σχέσεις στην οικογένεια και στον περίγυρό του.
Ε Ρ Μ Η Σ
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφρασή του ατόμου επιρρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία:Εξυπνάδα, ικανοποιητική έκφραση, υψηλή νοημοσύνη, ταχεία αντίληψη, σωστό τρόπο ομιλίας, επιδεξιότητα, μέτρια συναισθηματικότητα, ανάλυση, λογική, τάση να ασχολείται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, ικανότητα μάθησης. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές, προσδίδει: Διάθεση να επικρίνει τους άλλους, πονηριά και πολυλογία, πανούργο και δόλιο πνεύμα, τάση γιά να λεπτολογεί τα πράγματα μέχρι μανίας, μεγάλη νευρικότητα, αστάθεια στη ψυχολογική κατάστασή του.
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η
Το άτομο διαθέτει χαρακτήρα που προσελκύει τη συμπάθεια και τις αγνές φιλικές σχέσεις. Ο χαρακτήρας κοσμήται από ευσπλαχνία, αφωσίωση και αγαθοεργία. Το άτομο είναι αισιόδοξο με ηθικό κάλλος και πίστη. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές, προσδίδει: Εγωιστικός και παθητικός χαρακτήρας. Το άτομο δίνει μεγάλη σημασίαστην ερωτική ζωή του, είναι οξύ και δεσποτικό και ζηλότυπο. Εκδηλώνει αδιαφορία γιά την οικογένειά του.
Α Ρ Η Σ
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφρασή σας επιρρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία:Αγωνιστικότητα, ενεργητικότητα, δημιουργικότητα, δυναμισμός, σεξουαλικότητα, τόλμη. Ο τρόπος που επικοινωνεί το άτομο είναι ευθύς και ξεκάθαρος, έχει τάση γιά ηγετικές θέσεις, διαθέτει έντονο παρορμητισμό. Τα συναισθήματά του είναι βίαια και γεμάτα πάθος, οι κινήσεις κι οι αποφάσεις του γρήγορες. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές προσδίδει: Επιθετικότητα, σκληρότητα, καταστροφικότητα, ανυπομονησία, εριστικότητα και ανησυχία. Εχει την τάση να προχωρά πάντα μόνο και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Γίνεται άτροπο και επιπόλαιο, εκφράζει υπέρμετρο αισθησιασμό και τάση γιά πολλές ερωτικές περιπέτειες.
Δ Ι Α Σ
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφραση του ατόμου επιρρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία: Γενναιοδωρία, αισιοδοξία, ανθρωπισμός και αγαθότητα συναισθημάτων.Το άτομο είναι ανοιχτό στις συζητήσεις και καλός ομιλητής, επικοινωνεί με άνεση κι έχει πλατιές και σωστές αντιλήψεις γιά τα γεγονότα ή θέματα. Είναι τυχερό άτομο και χαρούμενο. Αγαπά τον αθλητισμό και τα ζώα. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές προσδίδει: Προκλητικότητα, σπατάλη, ασυνέπεια, έλλειψη αρχών, ηθικής και ιδεολογίας. Το άτομο έχει την τάση να μιλά πολύ χωρίς ουσία και νόημα.Η υπέρμετρη αισιοδοξία του το κάνει να μην ενδιαφέρεται γιά την πρόοδό του και να τεμπελιάζει περιμένοντας να δράσουν οι άλλοι ή η τύχη γιά λογαριασμό του.
Κ Ρ Ο Ν Ο Σ
Χαρακτήρας που διακατέχεται από συνεκτικότητα, αντοχή, ατομική συνοχή, εσωτερική συγκέντρωση και αντίληψη. Διαθέτει υψηλή μορφή συνείδησης, αναλύει με ακρίβεια και σαφήνεια. Το άτομο είναι εργατικότατο, διαθέτει ευστάθεια, αυτοπεποίθηση, θετικότητα, ασφάλεια και κάνει σωστή διαχείρηση της περιουσίας ή των οικονομικών του. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές, προσδίδει: Αδράνεια, αναβολή, σκληρότητα και αθυμία. Το άτομο είναι μοναχικό, δεν το συμπαθούν εύκολα οι άλλοι, συμπεριφέρεται με εγωισμό και δεν το διακρίνει καθόλου αισιοδοξία. Είναι δειλό, απογοητεύεται εύκολα και συχνά γίνεται μελαγχολικό.
Ο Υ Ρ Α Ν Ο Σ
Το άτομο έχει πρωτότυπο και αυθόρμητο χαρακτήρα. Η διαίσθηση, η αναμόρφωση, τα απροσδόκητα γεγονότα και οι απότομες αλλαγές είναι τα βασικά στοιχεία της ζωής του. Έχει κλίση προς τις εφευρέσεις, τη μεταφυσική, την αναδημιουργία, τις μεταβολές και την ελευθερία με μεγάλη ενεργητικότητα στις πράξεις του. Είστε πολύ έξυπνο και θαρραλέο. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές, προσδίδει: Πείσμα, εκκεντρικότητα, αφύσικο και παράλογο χαρακτήρα.
Π Ο Σ Ε Ι Δ Ω Ν Α Σ
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφραση του ατόμου επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία: Εμπνευση, μεγάλες ψυχικές δυνάμεις, ευαισθησία στις παγκόσμιες αόρατες και μαγνητικές επιρροές, ταλέντο μέντιουμ. Καλλιτεχνική φύση. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές, προσδίδει: Φαντασιώσεις, παραφροσύνη, μανίες. Περιπλοκές στον ερωτικό τομέα.Τάση γιά να λέει ψέμματα. Το άτομο συχνά συγχέει τα όρια του χώρου και της πραγματικότητας.
Π Λ Ο Υ Τ Ω Ν Α Σ
Η προσωπικότητα και η αυτοέκφραση του ατόμου επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από αυτή την ιδιότητα του πλανήτη δίνοντας τα στοιχεία: Βελτίωση της συνείδησης, απρόσωπη και απόλυτη δικαιοσύνη, η σκοτεινή γνώση του καλού και του κακού, αδέκαστη κριτική, απρόοπτες αλλαγές και ενάρξεις. Ανάλυψη ευθυνών και αδιάκοπη εργασία. Το άτομο αποκτά την ικανότητα να γκρεμίζει ότι είναι λάθος και κακοφτιαγμένο και να το ξαναδημιουργεί από την αρχή. Δεχόμενος ο πλανήτης δυσαρμονικές επιρροές προσδίδει: Βίαια και καταστροφικά νεύρα, ξαφνικές και ολοκληρωτικές αλλαγές, παρασκηνιακή δραστηριότητα, εκμηδένιση αξιών κι αρχών, αναρχία και τρομοκρατικές ενέργειες.

 

nooriya blogger facebook pinterest