Το Φιρντάρ του Ήλιου
Ήλιος- Ήλιος. Ο Φιρντάρ του Ήλιου σε μια ημερήσια γέννηση, πιστοποιεί ότι αυτός που γεννήθηκε έτσι, θα ζήσει πολύ καλά, με πλούσια αγαθά και οι γονείς του θα είναι πολύ καλοί. Για τη νύχτα δηλώνει ότι το άτομο θα έχει αγαθά από τους βασιλιάδες και ευγενείς, θα έχει επαίνους και τιμές προ πάντων από όλους τους συγγενείς του και πλούτο ή πλουσιοπάροχα αγαθά. Ευτυχία και χαρές πολλές. Αλλά εάν ο Φιρντάρ του Ήλιου συμβαίνει στα γηρατειά του, δηλώνει ότι θα χαρεί με τους συντρόφους του και τα παιδιά του, θα έχει την καλή τύχη, μια ζωή με ηρεμία. Αν ο Ήλιος στο γενέθλιο είναι στην Έξαρσή του ή σε στα Όρια του Δία ή της Αφροδίτης δηλώνει ότι θα είναι ειλικρινής και πιστός στους συντρόφους του και τιμημένος. Θα δώσει σε άλλους καλές συμβουλές. Οι άνθρωποι στις συναλλαγές τους ή στις αιτίες τους θα επιδιώξουν τη συμβουλή του και οι λέξεις του θα προσεχτούν και θα γίνουν αποδεκτές. Θα έχει τύχη και κέρδος. Θα γοητεύεται από πολύτιμους λίθους και θα έχει δώρα από βασιλιάδες. Θα έχει κάποια εξουσία σε εδάφη. Και εάν ο Ήλιος δεν είναι τυχερός, αυτά θα αποδυναμωθούν. Εάν ένας ανατολικός πλανήτης λάμψει πάνω στον Ήλιο, θα δώσει τη μεγάλη ευτυχία στο άτομο.
Ήλιος-Αφροδίτη στη ημερήσια γέννηση δηλώνει ότι το άτομο θα αγαπήσει τους γονείς του και θα τον εκτιμήσουν. Θα παντρευτεί. Ίσως θα κάνει ένα ταξίδι ή ένας από τους συγγενείς του θα τον πάρει σε κάποιο ταξίδι. Αν είναι νυχτερινής γέννησης δηλώνει ότι θα διαφύγει από πρόβλημα, εάν έχει κάποιο. Θα αυξηθεί στον πλούτο, θα χαρεί για τη σύζυγο και τα παιδιά του. Θα κάνει τα όμορφα πράγματα και θα δώσει ελεημοσύνες στους φτωχούς. Θα κάνει κερδοφόρα ταξίδια και θα τιμηθεί ίσως χάριν της θρησκείας.
Ήλιος-Ερμής. Το άτομο συσχετίζεται με διάφορες επιχειρήσεις. Ένας από τους συγγενείς του θα του κάνει κακό και πρόβλημα. Θα προσβληθεί από πόνο στο στομάχι, αλλά θα ξαναγίνει καλά γρήγορα. Θλίψη και δυσκολία θα του συμβούν. Θα χάσει εισόδημα και ο πλούτος του θα μικραίνει. Αλλά εάν η γέννηση είναι νυχτερινή, το άτομο θα χάσει πολλά περισσότερα. Θα έχει δίκες εξαιτίας ψεύτικων μαρτύρων.
Ήλιος- Σελήνη. Το άτομο θα κάνει κάποια συμφωνία η οποία θα του επιστρέψει τις απώλειές του. Θα δοκιμάσει απώλειες στην επιχείρησή του από κλοπή και ληστεία. Θα έχει αδυναμίες στα μάτια και στο κεφάλι. Και εάν η γέννηση είναι νυχτερινή, το άτομο θα εκτεθεί σε κινδύνους και σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα για τον ίδιο. Θα έχει μυστικά κέρδη. Θα σχετιστεί με τον εμπόριο, ίσως θαλάσσιο εμπόριο αλλά θα είναι ανεπιτυχής σε αυτά τα θέματα. Θα έχει πολλούς φίλους και συντρόφους. Θα κλίνει προς τη γεωργία και την οικοδόμηση. Θα ταλαιπωρηθεί από πονοκέφαλο και ίσως ένας όγκος στο κεφάλι στο τελευταίο μέρος αυτής της περιόδου.
Ήλιος-Κρόνος. Θα συμβούν στο άτομο θλίψεις και τραυματισμοί λόγω των συγκατοίκων του σπιτιού του, ασθένεια σε κρυφό μέρος του σώματός του ή κάτι στο αριστερό μάτι ή εμπόδια από πυρκαγιά ή καυτό νερό. Αλλά το άτομο θα διαφύγει από όλους αυτούς του κινδύνους. Θα κάνει μακρινά ταξίδια και προβλήματα θα του συμβούν και κίνδυνοι στο νερό. Αν η γέννηση είναι νυχτερινή, θα έχει φιλονικίες λόγω των συγκατοίκων του σπιτιού του ή με αυτούς. Θα έχει μια ασθένεια στα μάτια ή μια φλεγμονή στα μάτια και ασθένειες και πόνους στο στομάχι, αλλά θα τους αποφύγει εύκολα. Θα κάνει επίσης ένα μακρινό ταξίδι και ίσως αναμιχθεί σε θαλάσσιο εμπόριο. Κίνδυνοι και τραυματισμοί θα του συμβούν και τραυματισμός μέσω ύδατος ή θα υποστεί εξάντληση από το νερό και τη φωτιά λόγω της ανάμιξης του Κρόνου με τη φύση του Ήλιου.
Ήλιος-Δίας. Το άτομο θα μεγαλώσει με υγεία, πλούτο. Οι συγγενείς του θα τον εκτιμήσουν και θα κάνουν καλά για αυτόν. Αλλά εάν η γέννηση είναι νυχτερινή, η δύναμή του θα αυξηθεί σε αξία, αρχοντιά και τύχη. Θα έχει εξουσία και νίκη πάνω στους εχθρούς του και θα τους καταστρέψει εντελώς. Θα ασχοληθεί με τη γεωργία. Ο πλούτος θα έρθει σε αυτόν χωρίς προσπάθεια. Στο τέλος αυτής της περιόδου, θα πέσει από ύψος ή από άλογο.
Ήλιος-Άρης. Θα αλλάξει από τη μια κατάσταση σε άλλη. Θα πάει ταξίδια και ίσως θα παντρευτεί. Θα έχει πρόβλημα από δάγκωμα σκύλου ή από κτύπημα ζώου ή από πτώση. Και θα είναι χειρότερα στην κατάστασή του τους πρώτους τέσσερις μήνες αυτής της περιόδου. Αλλά εάν η γέννηση είναι νυχτερινή, το άτομο θα αλλάξει από τη μια κατάσταση στην άλλη. Θα κάνει ταξίδια και θα είναι θλιμμένο από τις διάφορες δυσκολίες. Θα είναι άδικος με τους ανθρώπους και θα έχει φιλονικίες μαζί τους. Θα έχει προβλήματα από ατύχημα από κόψιμο αιχμηρού οργάνου όπως ένα ξίφος ή δάγκωμα ενός σκυλιού ή άλλου ζώο ή θα είναι ασθενικό για ένα διάστημα 9, 15, ή 19 ημέρες, και μετά θα ανακτήσει πάλι.

nooriya blogger facebook pinterest