Το Φιρντάρ του Κρόνου
Κρόνος-Κρόνος. Αυτό δηλώνει ότι το άτομο θα κάνει πράξεις που θα του αποδώσουν το χαρακτηριστικό του ανόητου, θα ταλαιπωρηθεί λόγω των παιδιών του, εάν έχει και θ έχει μεγάλη θλίψη και φόβους εξαιτίας τους. Θα ξοδέψει περισσότερο απ' ό,τι κερδίζει. Θα διαλύσει τα υλικά αγαθά του. Θα έχει κέρδος από κληρονομιές ή θα εκτεθεί σε χρέος. Θα του συμβούν εμπόδια στην υγεία και στην περιουσία του. Θα υποστεί μια σοβαρή ασθένεια. Αν σε αυτή την περίοδο, ο Κρόνος γίνεται δυσμενής από τον Άρη, η απώλεια θα είναι μεγαλύτερη και ισχυρότερη, θα έχει ζημιά από φωτιά και θερμότητα ή χτύπημα από ξίφος ή κάτι παρόμοιο με αυτό. Η ιατρική και τα φάρμακα θα τον ενισχύσουν λίγο. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, σοβαρά προβλήματα και θλίψεις από πολλά και διαφορετικά είδη θα του συμβούν ή μερικοί από τους συγγενείς του θα πεθάνουν. Θα κερδίσει από κληρονομιές. Θα χάσει ένα τμήμα από τα αγαθά του, θα υποστεί επίμονη και ακλόνητη ασθένεια. Θα κάνει πράξεις που θα γυρίσουν σε κακό και τη ζημιά του. Όλες πράξεις που κάνει είναι απερίσκεπτες.
Κρόνος-Δίας. Βασιλιάδες και όμοιοι τους θα κοσμήσουν το άτομο. Θα ωφεληθεί από αυτούς και από άλλους άνδρες. Θα έχει πολλές χαρές και ευτυχία με τους υπαλλήλους του. Θα αρρωστήσει και θα πάει ταξίδι. Και η ασθένεια και το ταξίδι μπορεί να συμβούν στο τέλος αυτής της περιόδου. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, από καταστάσεις που θα του συμβούν, θα έχει κέρδος. Οικονομικές ωφέλειες θα έρθουν σε αυτόν. Θα συνδεθεί με ευεργετικούς άνδρες από τους οποίους θα έχει καλό. Θα αρρωστήσει. Θα πολλαπλασιάσει τους υπαλλήλους ή θα παντρευτεί, εάν αυτό είναι κατάλληλο για τον ίδιο.
Κρόνος-Άρης. Το άτομο θα είναι σε μια κακή θέση. Σοβαρά προβλήματα θα του συμβούν. Ίσως θα πέσει από την κορυφή του σπιτιού του ή από ένα ζώο. Εξαιτίας αυτού θα έχει θλίψη, φόβο και φιλονικίες με τη σύζυγό του ή με άλλες γυναίκες. Αυτές θα επιθυμήσουν το κακό του και άνδρες θα τον συντρίψουν και οι εχθροί του θα τον ποδοπατήσουν. Η σύζυγός του θα αρρωστήσει με μια σοβαρή ασθένεια ή θα πεθάνει.
Κρόνος-Ήλιος. Το άτομο θα αναπτυχθεί σε δύναμη και αξία. Θα έχει την αξιοπρέπεια ενός αρχηγού σώματος αστυνομίας στην κρίση των ανθρώπων. Θα είναι ευτυχής και θα χαρεί σχετικά με το σπίτι του, τους συγκατοίκους και τα παιδιά του. Θα κάνει ταξίδια. Θα έχει ασθένεια στο κεφάλι του λόγω μιας μεγάλης διόγκωσης, θα υποφέρει εξαιτίας των ματιών και της όρασής του. Θα έχει δίκη με εκείνους που είναι σπουδαιότεροι από αυτόν και θα είναι ο νικητής. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα του συμβούν πολλές από αυτές τις καταστάσεις, οι οποίες έχουν περιγραφεί.
Κρόνος-Αφροδίτη. Ψέματα θα ειπωθούν για το άτομο και ψεύτικος μάρτυρας θα γεννηθεί εναντίον του. Το άτομο θα έχει μακροχρόνια και σταθερά νομικά προβλήματα αλλά θα απελευθερωθεί από αυτά. Θα χαρεί στους θανάτους των εχθρών του. Σοβαρές ασθένειες θα συμβούν στο άτομο, στο στομάχι ή σε μια κρυφή θέση του σώματος και θα θεραπευθεί. Η σύζυγός του θα πεθάνει ή κάποιο μεγάλο κακό ή το εμπόδιο θα της συμβεί και μπορεί να έχει ένα παιδί σε αυτό το διάστημα. Και εάν έχει τα παιδιά, τότε ένα από αυτά θα αρρωστήσει. Και εάν η γέννηση είναι νυχτερινή, θα του συμβούν πράγματα όπως πριν.
Κρόνος-Ερμής. Το άτομο θα έχει αδυναμία σε όλες τις επιχειρήσεις του. Θα πάει ταξίδια στα οποία θα έχει τραυματισμούς και απώλεια. Η σύζυγός του θα αρρωστήσει και το άτομο θα έχει πρόβλημα εξαιτίας αυτού. Ή λόγω των γυναικών. Ένας από τους οικείους του θα πεθάνει. Η τύχη του θα αυξηθεί, αλλά θα χάσει κάτι από αυτήν. Θα χαρεί σχετικά με τους αδελφούς και τους φίλους του. Θα έχει καλό από τα παιδιά του, τους συντρόφους του και τους υπαλλήλους του. Θα συσχετιστεί με συναδέλφους του σε διαφορετικά θέματα.
Κρόνος-Σελήνη. Το άτομο θα έχει θλίψεις. Το ίδιο θα αρρωστήσει και ένας από τους γιους του θα πεθάνει. Θα είναι σε μια μέση κατάσταση ανάμεσα καλού και κακού, κέρδους και απώλειας. Θα πάει μακρινά ταξίδια στα οποία θα κερδίσει πλούτο. Και ίσως σε αυτό το διάστημα, θα είναι σε ξένο μέρος. Αυτό θα συμβεί στο τέλος αυτού του διαστήματος. Και όταν βγαίνει αυτό το διάστημα, θα συλλέξει μεγάλο πλούτο και ίσως ενωθεί με άλλη σύζυγο.

nooriya blogger facebook pinterest