Το Φιρντάρ της Αφροδίτης
Αφροδίτη-Αφροδίτη. Το Φιρντάρ της Αφροδίτης πιστοποιεί ότι το άτομο θα είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο. Το κέρδος θα ρέει και ίσως θα παντρευτεί. Συνήθως θα ταΐζει πολλούς υπηρέτες και υπαλλήλους. Αν η γέννηση είναι ημερήσια, θα έχει πολλές χαρές και ευτυχία και θα χαρεί με τη σύζυγό του ή θα παντρευτεί μια ξένη γυναίκα. Θα κάνει τυχερό παιδί. Μπορεί να συνδεθεί με μια γυναίκα ή υπηρέτριά του. Θα αναμιχθεί στη σπορά ή φύτευση. Θα επεκτείνει τα υλικά του και ίσως θα συσσωρεύσει θησαυρό. Θα κατακτήσει τους εχθρούς του και θα έχει φιλία με ευγενείς, με μεγάλους τίτλους, αξιωματούχους, θα έχει τιμή από βασιλιάδες. Και οι αρχαίες γραφές λένε πως οι πρώτοι πέντε μήνες και είκοσι ημέρες αυτού του διαστήματος είναι κακοί.
Αφροδίτη-Ερμής. Αυτό το διάστημα δηλώνει απώλεια και ζημιά στη ζωή του. Θα κάνει ταξίδια. Θα μετακομίσει από το ένα μέρος σε άλλη γη, από το φόβο προβλήματος που θα του συμβεί. Θα αρρωστήσει. Αλλά εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα ξοδέψει πολλά, θα υπερνικηθεί από εχθρούς του που θα τον συντρίψουν και μετά θα απελευθερωθεί από αυτούς. Πολλά προβλήματα θα του συμβούν και ασθένειες στο σώμα του εξαιτίας της κακής τροφής ή της πέψης.
Αφροδίτη-Σελήνη. Το άτομο θα είναι σε καλή θέση. Θα συνδεθεί με άνδρες υψηλής κοινωνικής θέσης ή ισχυρούς και πιθανά θα παντρευτεί. Αν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα ξεφύγει από τη δυστυχία του, η κατάστασή του και οι επιχειρήσεις του θα βελτιωθούν. Θα έχει εξουσία πάνω σε ομοίους του, θα συλλέξει χρήματα τα οποία θα χαρεί. Και εάν δεν έχει σύζυγο, τότε θα παντρευτεί.
Αφροδίτη-Κρόνος. Το άτομο θα είναι αρκετά δυστυχή σε αυτό το διάστημα και μεγάλα προβλήματα θα του συμβούν. Θα εξοργιστεί από ορισμένες γυναίκες και θα δεχθεί επίσης πρόβλημα από γυναίκες. Αλλά εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα έχει επίσης πολλές θλίψεις και δυσκολίες. Η γυναίκα του θα πεθάνει ή θα γίνει ασθενική από μια σοβαρή ασθένεια. Και ο ίδιος θα αρρωστήσει επίσης. Θα έχει τις φιλονικίες, ανταγωνισμούς, διαφωνίες και διαμάχες με τη σύζυγό του και ίσως η ίδια μοιχεύσει ή εάν είναι έγκυος, θα κάνει άμβλωση και εξαιτίας αυτού ίσως πεθάνει. Και θα αποκτήσει ερωτική σχέση με δεύτερη γυναίκα, μια πόρνη ή μια υπηρέτρια.
Αφροδίτη-Δίας. Αν η γέννηση είναι ημερήσια, το άτομο θα διατραφεί με βασιλική διατροφή, ο πατέρας του θα έχει καλή εξουσία και πλούτο. Θα αλλάξει από μια κακή θέση αν υπήρχε θλίψη στην προηγούμενη θέση, στην καλή φήμη του. Αν ήταν άπορος, θα γίνει γρήγορα πλούσιος επειδή θα κερδίσει υλικά, πλούτη και γη. Και εάν το άτομο είναι ευγενής, θα αυξήσει την αριστοκρατική του θέση σε σημείο όπου μπορεί να είναι όπως ένας βασιλιά και θα κυβερνήσει σε πόλεις και εδάφη. Εάν είναι η Αφροδίτη με την Κεφαλή του Δράκου και ο Δίας είναι στο Ωροσκόπο, το άτομο θα γίνει μεγάλος βασιλιάς, με στέμμα και θα δώσει διοικήσει με τους κανόνες του τη θάλασσα και τη γη.
Αφροδίτη-Άρης. Το άτομο θα έχει πολύ δυστυχία. Θα κάνει κακό στους αδελφούς. Ίσως παντρευτεί. Θα συμμαχήσει με άτομα υψηλών θέσεων, ισχυρά. Και εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, οι δυστυχίες θα πολλαπλασιαστούν. Θα κάνει κακό στους άλλους, τα αδέλφια του ή οι σύντροφοί του θα τα πάνε άσχημα εξαιτίας του. Θα απολαύσει τις ηδονές εξ αιτίας των γυναικών. Θα επιδιώξει τη μεγάλη φήμη. Θα έχει μια σχέση με μια γυναίκα μεγάλης καταγωγής ή θα καλοπαντρευτεί μαζί της. Εντούτοις σοβαρά πράγματα θα του συμβούν εξαιτίας των γυναικών.
Αφροδίτη-Ήλιος. Το άτομο θα ταλαιπωρηθεί με μεγάλη ασθένεια και θα ανακτήσει την υγεία του. Θα συνδεθεί με ευγενή και ισχυρά πρόσωπα. Ο πλούτος αλλά και η σεμνότητα και η εκμάθηση θα επεκταθούν. Ίσως θα καλοπαντρευτεί με μια γυναίκα καλού χαρακτήρα. Αλλά εάν η γέννηση είναι νυκτερινή, θα στενοχωρηθεί με μια μεγάλη ασθένεια και θα θεραπευθεί μετά. Θα αυξήσει τα υλικά αγαθά, τους υπαλλήλους, τις γυναίκες και τις συναναστροφές. Θα μπει σε σπίτια βασιλιάδων. Θα ποδοπατήσει τους εχθρούς του. Και εάν η Αφροδίτη ή ο Ήλιος σε αυτό το διάστημα είναι ο μεσολαβητής του έτους και σε μια καλή θέση, θα υπάρξει καλύτερη κοινοποίηση και δύναμη. Θα είναι ευτυχής και θα νικά τους αντιπάλους. Θα λάβει πολλά δώρα. Και εάν η Αφροδίτη σε αυτό το τμήμα είναι σε οποιαδήποτε από τις Γωνίες, σε καλή θέση, τα κέρδη και τα πλεονεκτήματά του θα πολλαπλασιαστούν. Θα συνδεθεί με βασιλιάδες και θα του εμπιστευτούν τα μυστικά τους.

nooriya blogger facebook pinterest